Kyttälänkatu 11, 33100 Tampere Puh. 050 554 7441
mask icon

Pulcinella RyhmäMenut

Italialaisessa ruokakulttuurissa Antipasto on ruokailun aloittava alkupala, jonka tarkoitus on herättää ruokahalu. Antipastoa seuraa yleensä Primi piatti, joka on ns. kevyt pääruoka. Primi piattin jälkeen seuraa Secondo piatti, joka on varsinainen pääruoka, joka yleisesti on raskaampi ja lihapitoisempi kuin primi piatti. Tämän jälkeen seuraa Dolci, eli jälkiruoka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu 1

Kolmen ruokalajin menu.

 

Antipasto

– Bruschetta alla Caprese –

Leipää tomaatin, basilikan, Buffala mozzarellan, valkosipulin, extra neitsytoliiviöljyn ja suolan kera. / Bread with tomato, basil, mozzarella di Buffala, garlic, extra virgin olive oil and salt.

Primi piatti

– Spaghetti alla Burrata –

Spaghettia kirsikkatomaattikastikkeen, valkosipulin, basilikan ja Burrata juuston kera. / Spaghetti with cherry tomato sauce, garlic, basil and Burrata cheese.

TAI

– Risotto cremoso con Taleggio e Salsiccia –

Risottoa valkoviinin, Taleggio juuston ja Salsiccia makkaran (itse tehty italialainen makkara) kera. / Risotto with white wine, Taleggio cheese and Salsiccia sausage (home made italian sausage).

TAI

– Pizza Pugliese –

Tomaattikastike San Marzano -tomaateista, Mozzarella fiordilatte di Agerola, punasipuli, pecorinojuusto / Tomato sauce from San Marzano tomatoes, Mozzarella fiordilatte di Agerola, red onion, pecorino cheese

TAI

– Tagliata di Manzo –

Kotimaista naudan ulkofileetä rucolapedillä parmesaanijuuston ja balsamicon kera. / Domesticated beef on rucola bed with parmesan cheese and balsamic.

TAI

– Salmone dello Chef –

Lohta kirsikkatomaattikastikkeen, persiljan ja oreganon kera. Lisukkeena salaatti. / Salmon with cherry tomato sauce, parsley and oregano. Salad on the side.

Dolci

– Tiramisu –

TAI

– Pannacotta –

Pannacottaa vadelmakastikkeen kera. / Pannacotta with raspberry sauce.

42 €

Hinta per henkilö

 

 

48 €

Hinta per henkilö, jos pääruokana naudan liha- tai lohiannos

 

Menu 2

Viiden ruokalajin menu

 

Antipasto

– Italian salaatti / Italian salad –

Salaattisekoitusta, Buffala mozzarellaa, kirsikkatomaatteja, parmesaanijuustoa ja extra neitsytoliiviöljyä. / Salad mix, mozzarella di Buffala, cherry tomatoes, parmesan cheese and extra virgin olive oil.

Primi piatti

– Tagliatelle al Nero di Seppia –

Mustaa tagliatelle pastaa seepiamustekalan, sinisimpukan, valkoviinin ja katkaravun kera. / Black tagliatelle pasta with cuttlefish, mussels, white wine and shrimp.

TAI

– Risotto alla Barbabietola – 

Kermaista punajuuririsottoa gorgonzolajuuston ja parmesaanijuuston kera. / Creamy beetroot risotto with gorgonzola and parmesan cheese.

secondi piatti

– Tagliata di Manzo –

Kotimaista naudan ulkofileetä rucolapedillä parmesaanijuuston ja balsamicon kera. / Domesticated beef on rucola bed with parmesan cheese and balsamic.

TAI

– Salmone dello Chef –

Lohta kirsikkatomaattikastikkeen, persiljan ja oreganon kera. Lisukkeena salaatti. / Salmon with cherry tomato sauce, parsley and oregano. Salad on the side.

Tagliere di formaggi

– Juustolautanen –

Lajitelma erilaisia juustoja hunajan, viikunahillon, pähkinöiden ja rypäleiden kera. / Variety of different cheeses with honey, fig jam, nuts and grapes.

Dolci

– Tiramisu –

TAI

– Pannacotta –

Pannacottaa vadelmakastikkeen kera. / Pannacotta with raspberry sauce.

80 €

Hinta per henkilö

 

Chef’s table experience

Tasting Day tyyppinen ruokailukokemus